Stig Grafisk Design startades av passion. Passion för hur grafisk design och reklam kan driva människor och varumärken till bättre affärer och med passion för det som är relevant, funktionellt och vackert.

bild 2Efter drygt tio år som anställd i reklambranschen startade jag, Anders Hallquist, Stig Grafisk Design 2008. Under åren har jag byggt upp ett stort kontaktnät av fotografer, copywriters, web-formgivare etc. och kan därför skräddarsy arbetsgrupper efter kundens behov och önskemål.

Från idé till färdig kommunikationslösning
Uppdragsgivare är allt från små till stora företag. Stig Grafisk Design hjälper företag med grafisk formgivning och varumärkesbyggande reklamlösningar.

Kontakta mig gärna om du vill se vad jag har gjort för andra eller om du vill veta vad jag kan göra för dig.

SHIP

Stig Grafisk Design har sitt kontor på MINDPARK som är ett kontorshotell för nystartade och mindre företag. Här sitter företag från en mängd olika branscher och drar nytta av varandras kompetenser. Allt i en inspirerande och modern miljö, omgiven av sorlet och den positiva andan från universitetsområdet.

MINDPARK är en kontorsmiljö, där design stått i fokus för att skapa en så effektiv och bra arbetsmiljö som möjligt. Detta avspeglar sig också i personerna och företagen som har sina kontor här.